Værksted

Autoværksted med dygtig mekaniker

Vælg en kompetent mekaniker til bilreparation

Nogle gange er uheldet ude. Som bilejer kan du desværre ikke komme udenom, at det nogle gange er nødvendigt at sende bilen på autoværksted. Hvis du har brug for en god mekaniker i nærheden af Amager, København eller Kastrup, så er Bonde’s Auto noget for dig.

Vi har et professionelt bilværksted, som påtager sig alle former for opgaver indenfor bilreparation. Fagligheden er i orden, og med mange års erfaring i branchen kan du stole på, at vi ved, hvad vi laver. Vores automekaniker kan løse en række problemer, og vi er altid klar på at hjælpe dig!

 

Vores autoværksted klarer små og store opgaver

Vi tilbyder både bilservice og bilreparation på vores værksted. Du kan få lavet klargøring til syn, serviceeftersyn og udbedring af skader. Vi laver både udskiftning af dæk, lydpotter, koblinger og ruder. Ligegyldigt hvad din bil døjer med, kan vores mekaniker løse problemet.

Vi ved, at det kan være ømt at efterlade sin bil i hænderne på fremmede mennesker. Vi ved hvordan, man får kunderne til at føle sig trygge. Vi vægter god kommunikation, og vi har dig med inde over processen, så du ved, hvad vi foretager os. Du kan både blive og vente i butikken, men du kan også komme tilbage, når vi er færdige med reparationen.

God service og gode priser

Det kan være dyrt at sende din bil på autoværksted, og nogle gange kan man være uheldig og betale en høj pris. Når du får din bil fikset på hos Bonde’s Auto, kan du regne med, at det ikke koster en bondegård. På vores autoværksted har vi nemlig skarpe, konkurrencedygtige priser på vores ydelser. Vi tilbyder både service på bil og klargøring til syn

Ring til os i dag, hvis du vil vide mere. Vi sidder klar med et godt, uforpligtende tilbud til dig.

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Åbningstider

Mandag - Fredag:
09.30 - 17.30

Lørdag:
Efter aftale

Søndag:
11.00 - 15.00

Kontakt

Telefon:
+45 40 531 533

Værksted:
+45 2022 7939 

E-mail:
bondes.auto@get2net.dk

Finansiering

Er du på udkig efter en ny bil, så har vi en række tilbud der kan hjælpe dig med finansiering.