Om Bondes Auto

Profil

Er du på udkig efter brugte biler i København, så kom forbi Bonde’s Auto og se vores store udvalg af nyere brugte kvalitetsbiler.

Hos Bonde’s Auto lever af tilfredse kunder, og vi ved, at tillid og tryghed er nogle af de vigtigste parametre ved et bilkøb – især når det drejer sig om brugte biler. Derfor sælger vi vore brugte biler med den til enhver tid gældende  brugtbilsreklamationsret.
Hos Bonde’s Auto ønsker vi at gøre tingene ordentligt. Derfor gør vi meget ud af at definere dit bilbehov. Med vores altid store udvalg af nyere brugte biler i København, har vi helt sikkert noget, der dækker dine behov. Søger du noget specifikt, så tag kontakt til os – vi hjælper gerne med at finde det du lige skal bruge!
Når du kører ud første gang i din nye (brugte) bil, skal du helst føle, at du valgte rigtigt første gang. Vores ønske er at få en glad og tilfreds kunde, der vender tilbage næste gang, der skal handles bil – det er den bedste form for reklame. Vores mål er at skabe tilfredse kunder gennem god service og fordelagtig finansiering af brugte biler.

Vi kan tilbyde finansieringsløsninger, som bankerne sjældent kan matche. Vi kan for eksempel altid tilbyde fast rente i hele løbetiden – Få et tilbud!

På gensyn hos Bonde’s Auto

Åbningstider

Mandag - Fredag:
09.00 - 17.30

Lørdag:
Efter aftale

Søndag:
11.00 - 15.00

Kontakt

Telefon:
+45 40 531 533

Værksted:
+45 2022 7939 

E-mail:
bondes.auto@get2net.dk

Finansiering

Er du på udkig efter en ny bil, så har vi en række tilbud der kan hjælpe dig med finansiering.