Finansiering og forsikring

Vi tilbyder hjælp til finansiering af brugt bil

Din drømmebil kan blive en realitet hos Bonde’s Auto

Vil du gerne have en ny bil, men har du brug for hjælp til at få købet finansieret? Hvis det er tilfældet, er vi den rigtige bilforhandler for dig.

Når du køber bil hos Bonde’s Auto er du sikret en personlig finansieringsløsning. Vi har en enkel og effektiv proces, så du hurtigt er godt kørende. Du kan få en særdeles billig rentesats med udbetaling fra 20 % – men også gerne uden udbetaling overhovedet! Du finder det ikke billigere end hos Bonde’s Auto.

Du kan sagtens føle dig tryg ved at få hjælp til finansiering af brugt bil hos os. Vi samarbejder nemlig med både SANTANDER BANK, ACCEPT FINANS, JYSKE FINANS, NORDANIA FINANS , AL-FINANS OG RESURS BANK.   Vi lover at finde en optimal løsning, som passer til dig og din økonomi. Vi har tidligere hjulpet kunder fra både København, Kastrup, Amager og omegn med finansiering.

 

Hvorfor skal du få hjælp til finansiering af brugt bil hos os

Når du vælger os til at lave finansiering af brugt bil, så får du masser af fordele. Først og fremmest får du finansiering på nogle af markedets bedste vilkår. Du kan vælge imellem en variabel eller fast rente. Du får en løbetid på op til otte år og maksimal fleksibilitet. Der er både mulighed for finansiering med og uden udbetaling, og du kan tage lån til alle slags biler – også de ældre modeller!

Sidst, men ikke mindst, har vi en hurtig og nem proces, og du får hurtigt svar. Det tager kun få minutter, og så ved du, om lånet er gået igennem. Husk bare dit MITID, hvis du vil ansøge om lån .

Vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med finansiering af brugt bil. Vi sidder klar med svarene! Kig forbi butikken, eller ring til os – så tager vi en snak om dine muligheder og finder den rette løsning for dig.

Bilforsikring

Du får:

  • Attraktive præmier for alle over 18 år
  • Ingen præmieregulering ved skade
  • Inkl. selvrisikoforsikring – dækker 1 skade pr. år
  • Fri kilometer
  • Inkl. trækkrog
  • Vejhjælp inkl. i Europa
  • Månedlig eller årlig opkrævning
  • Ingen krav om anciennitet
  • Samme pris i hele Danmark

Åbningstider

Mandag - Fredag:
09.30 - 17.30

Lørdag:
Efter aftale

Søndag:
11.00 - 15.00

Kontakt

Telefon:
+45 40 531 533

Værksted:
+45 2022 7939 

E-mail:
bondes.auto@get2net.dk

Finansiering

Er du på udkig efter en ny bil, så har vi en række tilbud der kan hjælpe dig med finansiering.