“Ny” brugt bil?

Se vores store udvalg

Køb brugt bil hos Bonde’s Auto på Amager

Er du på jagt efter en “ny” brugt bil?   Hos Bonde’s Auto har vi et stort udvalg af brugte biler. Vi er en brugtvognsforhandler med adresse på Amager, og vi har mere end 45 års erfaring med salg af biler. Når du køber bil hos os, er du garanteret en kvalitetsbil i god stand.

Vi går meget op i kundens tilfredshed. Som forbruger får du to års reklamationsret. Du kan altså trygt bruge os som din næste bilforhandler uden at skulle bekymre dig om, at bilen skulle få problemer kort tid efter køb.

Kom forbi og kør en prøvetur i en af vores brugte biler

Du kan se vores udvalg af biler her på hjemmesiden, men du kan også komme forbi vores adresse på Amager. 

Her kan du se udvalget i virkeligheden og køre en helt uforpligtende og gratis prøvetur i en – eller flere – af vores brugte biler. På den måde kan du teste, hvordan det føles, og nemmere finde en bil, som passer perfekt til dig.

Vores dygtige medarbejdere står klar med gode råd og vejledning, hvis du bliver i tvivl om det mindste. Vi kan fortælle alt, hvad du har brug for at vide, når du skal købe bil.

 

Hør mere om priser på vores biler

Der er mange fordele ved at købe en brugt bil. Først og fremmest er ny bil ikke billig, og du kan altid få en attraktiv og konkurrencedygtig pris på en brugt bil hos os. Vi hjælper også gerne med finansiering.

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål til vores brugte biler, priser eller noget tredje. Du kan altid fange os på telefonen i vores åbningstider. Vi vil med glæde tage en snak med dig og hjælpe med at afdække dit behov.

Søg blandt vores biler

Vi har 18 biler på lager

Din søgning gav 18 resultater